Blogs

Wat is UX?

Wat is UX?

 • 25 Februari 2021

UX is een verzamelnaam voor alle handelingen die er op gericht zijn om de gebruiker een betere ervaring te bieden. Andere termen die we in deze context vaak zien terugkomen zijn CX, UCD, UXD, UI en UID. Voor dit artikel beperken we ons tot UX, maar we benoemen ook kort de andere afkortingen.

Waarom heb ik een app nodig?

Waarom heb ik een app nodig?

 • 18 Februari 2021

Naast de vraag wat een app kost om te laten maken, krijgen we ook regelmatig de vraag waarom een bedrijf een app nodig heeft. Helaas is er geen eenduidig antwoord mogelijk, want zoals wel vaker hangt het af van de situatie. Voor de ene onderneming kan het een hele rendabele investering zijn en voor de ander is het niets meer dan een kostenpost.

Maar wat voor soort onderneming je ook bent, uiteindelijk draait het om de winst. Er zijn grofweg twee manieren om de winst van jouw onderneming te vergroten:

 • Verhogen van je omzet
 • Verlagen van je kosten

Op basis van een aantal voorbeelden zullen we in dit artikel uitleggen hoe jij je omzet kunt verhogen of je kosten kunt verlagen.

Welke soorten websites zijn er?

Welke soorten websites zijn er?

 • 11 Februari 2021

Door de snelle toename van het internetgebruik zijn er vandaag al bijna 1,8 miljard websites. Er zijn verschillende soorten websites, dus hoe kan iemand opvallen tussen zoveel websites die elke minuut in aantallen toenemen?

Voordat je een website-project start, moet het doel en de doelgroep van de website worden bepaald. In dit artikel zullen we proberen de soorten websites uit te leggen. Laten we allereerst de vragen beantwoorden die we onszelf moeten stellen voordat we een website-project starten

Wat is een website?

Wat is een website?

 • 25 Januari 2021

Websites zijn een erg belangrijk onderdeel van het internet en waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel. Het is het meest zichtbare deel van het internet. Het is een internetpagina die bezocht kan worden door mensen. Deze mensen kunnen per ongeluk op je website zijn terechtgekomen, maar kunnen ook bewust op je website zijn terechtgekomen. in functionele zin is een website een soort vitrine voor je producten, diensten of idee├źn. In technische zin is het een bestand of een verzameling van bestanden dat zich bevindt op een server. Deze server is altijd gekoppeld aan het internet en serveert deze bestanden aan iedereen die er om vraagt en de juiste rechten heeft.

Wat kost het laten maken van een app?

Wat kost het laten maken van een app?

 • 05 Januari 2021

Een van de meest gestelde vragen is wat het kost om een app te laten maken. Helaas zijn er te veel partijen op de markt die hier niet erg transparant over zijn.

Wat zijn de gevaren van URL-verkorters?

Wat zijn de gevaren van URL-verkorters?

 • 23 December 2020

Wist je dat je vatbaar bent voor kwaadwillenden als je gebruik maakt van afgekorte URL's? Kwaadwillenden kunnen gebruik maken van een verkorte URL om je door te sturen naar een voor jou onbekende website.

Top 5 organisaties met de grootste risico's

In het digitale tijdperk waarin we leven is persoonlijke data het nieuwe goud. In vrijwel elke branche wordt wel met persoonlijke data gewerkt, maar in deze branches gaat het vaak ook om gevoelige data:

Er ligt dus relatief veel virtueel goud in de IT-systemen binnen deze branches, maar is het wel veilig genoeg opgeslagen? Hebben de juiste mensen toegang?

Het belang van de juiste maatregelen voor security en privacy wordt bewezen in de nieuwsberichten die we bijna dagelijks lezen als er weer een datalek is of als de data van een organisatie wordt gegijzeld in ruil voor geld.

ONZE BELOFTES

 • NOOIT cookies
 • ALLEEN need to know
 • ALTIJD hoogste dataprioriteit
 • ALLEEN betrouwbare partners
 • ALTIJD 100% Nederlands
 • ALTIJD privacy by design