Menu
Home / Blogs

Blogs

In deze serie van blogs volg je de avonturen van de personen die voor en met het bedrijf SoFi BV werken. Bij SoFi BV ontwikkelen ze allerhande software, zoals websites, apps en maatwerk software. De blogs zijn geïnspireerd op gebeurtenissen in het dagelijkse leven van mensen die werkzaam zijn in de softwarebranche.

* SoFi BV is een denkbeeldig bedrijf


Maak kennis met: Bjorn (designer)

Bjorn is onze creatieve geest. Voor grapjes hoef je niet bij hem aan te kloppen, want hij is van mening dat humor de rechterhersenhelft onnodig bezet houdt ten koste van creativiteit.

Maak kennis met: Cynthia (tester)

Als Cynthia een man was geweest had ze waarschijnlijk Pietje geheten, zo precies is zij. Zij is tester bij SoFi BV en hoe goed Dmitri ook code kan schrijven, zij vindt altijd wel bugs.

Maak kennis met: Giovanni (salesmanager)

Giovanni is onze salesmanager en kan zelfs je eigen auto aan je verkopen. Hij is bijna nooit op kantoor, maar vandaag hebben we hem kunnen verleiden met de belofte dat hij over zijn schoenencollectie mag praten.

Maak kennis met: Dmitri (developer)

Dmitri is onze technische held. De laatste mode interesseert hem niets en de kapper zal ook geen cent aan hem verdienen, maar software ontwikkelen kan hij als de beste.

Maak kennis met: Peter (directeur)

Peter is niet alleen de directeur van SoFi BV, maar hij is ook de eigenaar. Altijd netjes in een duur pak en rood is echt zijn kleur.

Maak kennis met: Kim (projectmanager)

Kim is al jaren een vaste en waardevolle kracht binnen ons bedrijf. Met dit korte interview willen we je kennis laten maken met deze bijzondere persoon.