Menu
Home / 3. Bouw

Hoofdstuk 3 - Bouw

Met de ontwerpen uit hoofdstuk 2: Detaillering hebben wij voldoende informatie om te kunnen beginnen met de ontwikkeling van jouw app, website of maatwerksysteem. Dit is tegelijkertijd het hoofdstuk waar we je het meeste werk uit handen kunnen nemen en je kunnen ontzorgen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de ontwikkelaars je niet begrijpen en de meeste ontwikkelaars willen gewoon ontwikkelen en niet vergaderen of praten over functionele details. Jij hebt bij ons een vaste contactpersoon waar je terecht kunt voor al je vragen.

Op regelmatige basis brengen wij jou op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat je met een gerust hart je onderneming kunt runnen en geen omkijken hebt naar de software-ontwikkelingen.

Hoewel de verschillende hoofdstukken (Aanvang, Detaillering, Bouw, Overgang) onafhankelijk van elkaar lijken te bestaan, zijn het hoofdstukken die altijd met elkaar in contact staan. De ontwikkelaars die vooral actief zijn in dit hoofdstuk, zijn ook betrokken bij de overige hoofdstukken.

Privacy by design

Alle softwareoplossingen die wij opleveren worden ontwikkeld volgens dit principe. Bij ons hoef je je dus ook niet af te vragen of je oplossing wel AVG/GDPR-proof is. Vooral bij software voor de zorgbranche is dit van groot belang. Onze meest recente oplossing Anonymlab is hier een goed voorbeeld van. Dit is een product uit eigen keuken en komt voort uit onze frustratie over het testen en presenteren van software. Met deze oplossing is het voor bedrijven mogelijk om zonder kopzorgen over AVG/GDPR software te testen en te presenteren, omdat je niet met productiedata hoeft te testen – of de data in zo’n mate anonimiseert dat je alleen met nietszeggende data test.

Wat is de volgende stap?

Jouw app, website of maatwerksysteem is gereed en de ontwikkelaars hebben aangegeven dat de oplevering getest kan worden. Dan kunnen we door met de laatste stap in het proces, namelijk hoofdstuk 4: Overgang.