Maatwerk software

Van website tot app en van CMS tot CRM.

100% Jouw oplossing. Zonder compromissen.

Maatwerk software is een breed begrip, maar in principe is het een software-oplossing die voor jou op maat is gemaakt. Zelden staat een website of app op zichzelf. Afhankelijk van wat je wilt, zijn er vaak andere aanvullende oplossingen nodig. Daarbij kun je denken aan: een contentbeheersysteem, een relatiebeheersysteem, een voorraadbeheersysteem, en nog veel meer.

Waar je bij websites vaak nog de keuze hebt uit kant-en-klare systemen die voor ieder wat wils hebben, is die keuze er bij apps niet. Websites kunnen maatwerk zijn, maar apps zijn altijd maatwerk.

Een paar voorbeelden:

  • Software nabouwen. Je hebt zwaar verouderde software en het kost steeds meer moeite om het te beheren en verbeteringen aan te brengen, omdat de beschikbare kennis verdwijnt. Ik kan deze software compleet nabouwen volgens moderne standaarden, zodat je weer vele jaren vooruit kunt.
  • Je bent een zorgondernemer en de data van jouw cliënten dient op de meest veilige manier verwerkt te worden. Bij standaardsoftware loop je al snel tegen beperkingen aan op dit gebied. Met maatwerksoftware kan ik ervoor zorgen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van de data, zodat je je kunt focussen op het verlenen van zorg. Hierbij kun je denken aan een zorgregistratiesysteem, gecombineerd met een clientbeheersysteem en een facturatiesysteem. En als je ambulante zorg levert, dan kun je ook denken aan een app voor je medewerkers.
  • Je bent een taxateur en tot op heden ga je naar de objecten toe om er foto's van te nemen en notities te maken. Deze neem je mee terug naar kantoor en verwerk je tot een rapport. Ik kan je helpen met een app waarmee je ter plaatse al deze handelingen kunt uitvoeren en per direct een rapport kunt genereren. Je kunt je de tijdsbesparing wel voorstellen.

Samenhangende diensten

Welke diensten hangen samen met maatwerk software?

Website Plus

Voor als je meer veiligheid, privacy en functionaliteit wenst voor jouw website dan de gemiddelde Wordpress websitebouwer je kan bieden.

Website Plus

Apps

Apps zijn niet meer weg te denken. Of het nu gaat om een app voor je medewerkers of de nieuwste matching-app die het helemaal anders gaat doen.

Apps

Quality management

Ik voer altijd een eindcontrole uit op de kwaliteit van de software. Werken alle functies van de app? Hoe is het gesteld met de technische gezondheid van de website? Deze dienst is standaard inbegrepen.

Quality management

Beheer & onderhoud

Met het beheer en onderhoud van de software is een soepele werking gegarandeerd. Je oplossing is altijd up to date.

Beheer & onderhoud

Werkwijze

In 3 stappen van idee naar oplossing

1. Analyse & Ontwerp

Samen lopen we eerst jouw eisen en wensen door. Wat is haalbaar en wat zijn de eventuele alternatieven?

2. Bouw

Jouw idee wordt nu gebouwd! Geen zorgen, we hebben regelmatig overleg met elkaar over de voortgang.

3. Oplevering

Alles is getest en ziet er keurig uit. Tijd om het project op te leveren. Gefeliciteerd!

Prijs

Wat kost Maatwerk software?

Dit is verreweg de meest gestelde vraag. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. It depends.

Om je toch een beeld te geven van de prijzen kun je kijken naar de prijzen die ik hanteer voor websites en apps. Dit zal je een globaal inzicht geven in de minimale investering die nodig zal zijn.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kan ik je hier meer over vertellen.

GRATIS ADVIESGESPREK