Menu
Home / Portfolio - Grootmoeders Kruidenwijzer

Grootmoeders Kruidenwijzer App

Tante Tine, bedankt!

Deze app is geïnspireerd op een oude kruidenwijzer die in veel oudere woningen nog te vinden is: Tante Tine's Keuken Kruidenwijzer!

Deze kruidenwijzer bestaat uit een metalen achtergrond met een draaiende metalen schijf in het midden. De schijf heeft ook een doorkijkstrook. Aan de zijkanten zie je de verschillende gerechtengroepen, zoals soepen, vleesgerechten en groenten. Per gerechtengroep kies je een gerecht door de vinger van Tante Tine daarnaar te laten wijzen. In de doorkijkstrook zie je vervolgens het kruidenadvies van Tante Tine bij het gekozen gerecht.

Zo'n vintage kruidenwijzer staat natuurlijk leuk in je keuken, maar echt handig is het niet als je in de supermarkt voor het kruidenschap staat. Daarom is er nu een app: de kruidenwijzer van Tante Tine in een modern jasje!

Als basis bevat de app exact dezelfde gerechten en kruiden als het origineel, maar met de mogelijkheid om uit te breiden en te verbeteren. Via de feedback-mogelijkheid kan worden bepaald of de kruiden van toen nog steeds relevant zijn of beter vervangen kunnen worden door andere kruiden. Ook is het mogelijk nieuwe gerechten toe te voegen.

Bedankt Tante Tine, voor dit fantastische idee!

Ontdek het op Google Play