Over New Chapter

De digitale aannemer die je bij elk softwareproject ontzorgt van begin tot eind

Wie ben ik?

Mensen doen zaken met mensen, dus wie is de persoon achter New Chapter?

Mijn naam is Murat Sürün en ik ben een geboren en getogen Amersfoorter. Hier woon ik met veel plezier met mijn lieve vrouw en twee kinderen. Na mijn opleiding Technische Informatica ben ik mijn carriëre rond de eeuwwisseling begonnen bij een grote internetprovider als webdeveloper. Terwijl ik hier werkte heb ik in deeltijd mijn bachelor behaald voor de opleiding Bedrijfskundige Informatica. Dat ik zowel een bedrijfskundige als een technische achtergrond heb heeft mij toen al geholpen en komt mij nog altijd van pas.

Rond 2002 heb ik New Chapter opgericht. Het was een zeer spannende periode in mijn leven, omdat er erg veel veranderde. Zo ben ik ook op de naam van New Chapter gekomen. Het voelde toen echt als een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het design van het logo is daarom ook heel bewust gekozen. Het gaat over de overgang van iets ouds of bestaands naar iets nieuws. Het lettertype van New beeldt de oude of bestaande situatie uit en het lettertype van Chapter wijst op de nieuwe of wenselijke situatie. De verticale lijn staat voor de acties die nodig zijn om van het een naar het ander te kunnen komen, want: zonder actie geen resultaat. En de kleur? Oranje staat voor onder andere optimisme, plezier, energie, creativiteit, speelsheid en toegankelijkheid.

Digitale aannemer

De term digitale aannemer, of digital contractor, bestond nog niet toen ik het ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst gebruikte, maar het geeft perfect weer wat ik doe.

Net zoals in de bouw, ben ik jouw hoofdaannemer en werk ik met onderaannemers aan jouw project. Als klant heb je dus het voordeel dat je maar met een persoon te maken hebt. Een aanspreekpunt voor al je wensen en eisen. Is er een bepaalde expertise nodig voor jouw specifieke wens? Regel ik. Hoef jij je geen zorgen over te maken. Moet er opgeschaald worden, omdat je project eerder af moet? Regel ik. Hoef jij je geen zorgen over te maken. Op deze manier heb jij je handen vrij om je verder te focussen op je onderneming.

Ik ben altijd wel een buitenbeetje geweest. En dat is ook precies wat je mag verwachten. Ben je op zoek naar anders dan anders, iemand die verder kijkt dan zijn neus lang is, regelmatig buiten de lijntjes tekent? Dan ben je bij mij bij het juiste adres voor je maatwerk software project.

Uit samenwerking ontstaat kracht

Niemand kan alles zelf. Met welke expertises werk ik samen?

Ontwikkeling

Voor de frontend- en backendontwikkeling van jouw maatwerksoftware werk ik samen met een aantal mensen uit Oost-Europa. Door deze samenwerkingen kan ik veel eenvoudiger opschalen wanneer dit nodig is en minstens zo belangrijk, ik kan je een veel lagere prijs bieden voor minimaal dezelfde kwaliteit. Deze mensen zijn door mij gekozen op een aantal kenmerken. Een ieder is hoogopgeleid, heeft meerdere jaren ervaring en is geen 'ja-knikker'.

Design

Om ervoor te zorgen dat je software niet alleen goed gebouwd is, maar ook prettig is om naar te kijken en om mee te werken, werk ik samen met designers die je oplossing een modern en aantrekkelijk uiterlijk kunnen geven waar je nog jaren mee vooruit kunt. Daarnaast is er speciale aandacht van designers om je software-oplossing gebruiksvriendelijk te maken, want dit is niet vanzelfsprekend en vergt kennis en ervaring met User Experience (UX) technieken.

Teksten

Teksten voor blogs, websites, mobiele applicaties of andere applicaties worden nog weleens onderschat. Bij blogs wil je bijvoorbeeld dat de tekst je doelgroep aanspreekt en dat het goed wordt opgepikt door de zoekmachines; bij applicaties wil je dat de teksten bijdragen aan een positieve gebruikerservaring. Voor je het doorhebt ben je soms uren verder voordat er wat tekst staat, zeker als het niet je core business is.

Nieuwe samenwerkingen

Mis je hier nog een expertise en denk je dat het een goede aanvulling kan zijn op de genoemde expertises? Dan kom ik graag met je in contact. Omdat ik zelf weinig overheid heb en mijn klanten graag een goede prijs/kwaliteitverhouding wil kunnen bieden, gaat mijn voorkeur uit naar samenwerkingen met kleine zelfstandigen.

78

Projecten

Ontworpen en gebouwd

22

Jaren

Gevallen, geleerd en opgestaan

14.700

Liter

Koffie, thee en water